Informacije o isporuci

 

Online prodavnica www.relaxandbeauty.rs ima potpisan ugovor sa preduzećem "AKS Express Kurir" o prenosu pošiljaka. Izabrali smo kurirski servis "AKS Express Kurir" jer Vama pruža najveću pouzdanost isporuke i konfor prilikom preuzimanja pošiljke.

Isporuka pošiljki obavlja se samo na teritoriji Republike Srbije.

 

Cene isporuke pošiljki


Isporuka je BESPLATNA za sve porudžbine čija je vrednost  iznad 6000 dinara.


Za naručenu robu čija je vrednost ispod  6000 dinara, cena prenosa pošiljki zavisi od težine tj. mase pošiljke.

Cena prenosa pošiljki do 1 kg iznosi 220 dinara.
Za prenos pošiljki čija je težina iznad 1 kg, naplaćuje se 20 dinara za svaki dodatni kilogram.
Kada su u pitanju otkupne pošiljke, na navedene cene dodaje se 0,2% od otkupne vrednosti, na ime osiguranja pošiljke, što obično iznosi nekoliko dinara.

 

 

 

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade tokom koje se vrši priprema poručenih artikala za slanje. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine sa obaveštenjem o broju pošiljke, masi pošiljke i datumu isporuke. Sve porudžbine kreirane do 12 h biće poslate istog ili najkasnije narednog radnog dana. Kurirska služba AKS Express Kurir sve pošiljke isporučuje narednog radnog dana u odnosu na dan preuzimanja pošiljke od nas. Za porudžbine koje primimo u vreme državnih praznika, ne možemo garantovati gore navedene rokove isporuke, zbog veće opterećenosti kurirske službe.

 

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri AKS Express Kurir-a, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu do 18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. U slučaju neuspele dostave, ostavlja se obaveštenje, uz ponovni dolazak na adresu.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je pakovanje pošiljke značajno oštećeno i posumnjate da je artikal možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 0114239309. Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru prijem.

 


 

 

“AKS Express Kurir ” doo je kompanija osnovana domacim kapitalom 2004.godine cija je osnovna delatnost ‘Postanske aktivnosti komercijalnog servisa’.


Zahvaljujuci profesionalnosti i zalaganju 850 zaposlenih, logističkim potencijalom od 558 dostavnih vozila i 20 reginalnih centara, AKS Express Kurir je vodeća kompanija za dostavu pošiljki u Srbiji.


Prateći trendove i pozitivna iskustva svetskih poštanskih operatora, AKS Express Kurir omogućava kako pravnim tako i fizičkim licima da jednostavno, sigurno i u najkraćem roku prime i šalju pošiljke ka svim destinacijama sveta.


Azurnost, Kvalitet, Sigurnost, kao primarni ciljevi našeg tima obezbedjeni su upravljanjem i prećenjem Vaših pošiljki u realnom vremenu putem najsavremenijeg softverskog rešenja